accessoires
Filters
Artikelgroep
  1. mutsen
Merk
  1. STONE ISLAND
Maat
  1. ONE
Kleur
  1. blauw blauw
  2. bruin bruin
  3. grijs grijs
3 producten
3 producten

accessoires

Een veelgehoorde uitspraak, “kleren maken de man”. Voor heren zijn accessoires misschien wel net zo belangrijk. Van een uurwerk of armband tot riemen, caps, sjaals, handschoenen en mutsen. Er gaat geen dag voorbij of je kiest voor een bepaalde accessoire, een riem is daar een goed voorbeeld van. Welke je kiest hangt af van jouw kleding en schoenen, het is belangrijk dat dit op elkaar afgestemd is.

Collectie heren accessoires

Net als in de fysieke winkel maak je ook online je outfit af met onze accessoires. De collectie heren accessoires bestaat onder andere uit lederen accessoires als tassen en riemen. Accessoires die in het dagelijks leven van de man niet kunnen ontbreken, deze draag je een groot deel van de tijd mee.

Naast de basis accessoires voor heren, zijn er uiteraard ook accessoires voor verschillende seizoenen. Caps voor de zomerdagen, mutsen, sjaals en handschoenen voor de koude winterse dagen. Bij SartoriaFashion bieden we je een compleet aanbod, met deze collectie ga jij ieder moment compleet de deur uit.

Verfijn je opdracht hieronder

(of ga door met het typen in het zoekvak hierboven):

Producten

Zoek op prijs